zelf maken of samen

In mijn atelier kun je zelf – alleen of samen met vrienden of familie – een beeld of gedenktegel als aandenken maken.

Bezig zijn met vorm en kleur kan helpen om moeilijke situaties – zoals het verlies van een dierbare – te verwerken of juist feestelijke gebeurtenissen te vieren.

Mijn ervaring is dat de meeste mensen bij de eerste kennismaking in mijn atelier een goed idee hebben van wat ze willen, al zijn ze zich daar niet altijd bewust van. Ze kijken rond, wijzen kleuren aan en voelen aan vormen of materialen die in dat beeld passen.

Mijn persoonlijke begeleiding geeft ruimte zelfvertrouwen op te bouwen in het zelf maken van een aandenken. Dat kan samen met familie en vrienden, met z’n tweeën of alleen. Zo kan iedereen zijn of haar gevoel op een creatieve manier verwerken in een tastbaar beeld van weerbestendig materiaal.

Je kunt jouw gedenkteken helemaal zelf maken of het door mij laten uitvoeren en enkel een groet, herinnering of symbool achter laten.

Mijn begeleiding ziet er als volgt uit:

  • gesprekken waar ideeën zich ontwikkelen en helder worden
  • meedenken hoe het plan wordt uitgevoerd
  • alle technische en artistieke hulp voor het succesvol maken van jouw gedenkteken

Wanneer het nodig is vraag ik ook een vergunning aan voor plaatsing en plaats het gedenkteken.

“Het was fijn om met z’n allen te werken aan de gedenktegel. Jouw begeleiding paste prima bij onze individuele wensen en ook in het samen iets belangrijks creëren.”