zelf een urn maken

In mijn atelier in Bussum kun je zelf – of samen met vrienden of familie –  een persoonlijke urn maken van keramiek.

Bezig zijn met vorm en kleur kan helpen het verlies van een dierbare te verwerken.

Mijn ervaring is dat de meeste mensen bij de eerste kennismaking in mijn atelier goed weten van wat ze willen, al zijn ze zich daar niet altijd bewust van. Ze kijken rond, wijzen kleuren aan, bevoelen vormen of materialen die in hun idee passen.

Mijn persoonlijke begeleiding geeft ruimte zelfvertrouwen op te bouwen in het zelf maken van een urn. Dat kan samen met familie en vrienden, met z’n tweeën of alleen – in 1 of meerdere workshopsessies. Zo kan iedereen zijn of haar gevoel op een creatieve manier verwerken in een persoonlijke urn van weerbestendig materiaal.

Je kunt de urn helemaal zelf maken of je kunt de urn door mij laten uitvoeren en enkel een groet, herinnering of symbool achter laten.

Mijn begeleiding ziet er als volgt uit:

  • gesprekken waar ideeën zich ontwikkelen en helder worden
  • meedenken hoe het plan wordt uitgevoerd.
  • alle technische en artistieke hulp voor het succesvol maken van jouw urn

“Ik vond het verhelderend en ben blij dat alle wensen en ideeën deze middag hun weg vonden in het uiteindelijke ontwerp.” Bianca